Transport in Vegas

Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het plannen van een bruiloft in Las Vegas, vooral als u het vanaf een andere plek in het land of de wereld plant. Het is belangrijk om een ​​kapel of trouwlocatie te vinden die aan al uw behoeften en uw budget zal voldoen. Hier zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw trouwsite in Las Vegas:

  1. De Locatie – Wat zoek je in een trouwlocatie? Hoop je op iets traditioneels of wil je iets bijzonders? Kies je voor een binnenlocatie of heb je je zinnen gezet op een buitentuinlocatie? Wilt u liever een van de vele bestemmingshuwelijken zoals Red Rock Canyon, Lake Mead en Mount Charleston, die Las Vegas te bieden heeft? Het bepalen van uw locatie is het belangrijkste aspect van uw huwelijksplanning, omdat het de hele toon voor uw bruiloft zal zetten.
  2. De Officiant – Vind je een burgerlijke ceremonie goed of heb je liever een religieuze ceremonie? Veel locaties in Las Vegas, waaronder de meeste trouwkapellen, bieden u een officiant die een burgerlijke huwelijksceremonie verzorgt, maar veel locaties kunnen een rabbijn, minister enz. regelen als u de voorkeur geeft aan een religieuze ceremonie. Natuurlijk heb je in Las Vegas ook de mogelijkheid om door de koning zelf, Elvis, te trouwen!
  3. Bloemen – Vers of Zijde? Enkele steelpresentatie of cascadeboeket? Rozen, lelies of iets tropisch? Trouwlocaties in Las Vegas die all-inclusive pakketten aanbieden, bieden meestal een soort bloemen bij het pakket. Als je je zinnen hebt gezet op iets dat ze niet aanbieden, kun je altijd zelf iets regelen. Veel locaties bieden u op zijn minst een paar opties als het gaat om het kiezen van uw bloemen. Sommige trouwkapellen, waaronder The Little Chapel of the Flowers, bieden hun eigen bloemenwinkel op het terrein waar u alles kunt kiezen, van het soort bloemen dat u wilt tot welke linten u bij uw bloemen wilt hebben. Ze kunnen zelfs speciaal bloemen bestellen als je een speciaal verzoek hebt.
  4. Muziek – De meeste trouwlocaties in Las Vegas bieden vooraf opgenomen muziek voor uw huwelijksceremonie als onderdeel van hun arrangementen. Liever live muziek voor uw ceremonie? Een paar locaties bieden live muzikanten aan als onderdeel van hun arrangementen en vele anderen zijn bereid dit voor je te regelen tegen een meerprijs. Dus als je de voorkeur geeft aan een solist of misschien een cellist boven de geluiden van Kenny G die uit een geluidssysteem komen, dan heb je geluk!
  5. Foto’s – Velen beschouwen dit als een van de belangrijkste aspecten van de huwelijksplanning, aangezien uw trouwfoto’s de komende jaren zijn waar u naar gaat kijken wanneer u uw trouwdag wilt herinneren. Wil je een groot fotopakket? Ben je geïnteresseerd in veel foto’s van de ceremonie, geposeerde foto’s achteraf of beide? Wilt u afdrukken of wilt u uw foto’s liever op cd of disk kopen, zodat u ze later opnieuw kunt afdrukken? Sommige locaties bieden fotografiepakketten aan waarbij de fotograaf met je meegaat waar je maar wilt voor de dag. Dus als je gedroomd hebt om trouwfoto’s te laten maken voor de fonteinen van Bellagio, de vulkaan Mirage of bij het beroemde bord Welcome to Las Vegas, dan heb je geluk!
  6. Videografie – Wilt u een video van uw ceremonie? Sommige locaties bieden de ceremonie aan op VHS, andere bieden het op dvd aan, sommige bieden u de keuze uit de twee. Veel trouwkapellen bieden ook webcam-uitzendingen van de ceremonie aan. Uw bruiloft kan live op internet worden uitgezonden zodat vrienden en familie deze kunnen bekijken.
  7. Vervoer – Heeft u vervoer nodig? De meeste trouwkapellen in Las Vegas bieden vervoer per limousine aan bij hun huwelijksarrangementen. Hoewel het bij het pakket is inbegrepen, is een fooi aan de limousinechauffeur gebruikelijk. Sommige locaties bieden ook andere vervoersmogelijkheden aan. Sommige kapellen met drive-through-ceremonies bieden sportwagens, fietsen en zelfs een monstertruck voor hun drive-through-ceremoniepakketten. Als je niet in een kapel gaat trouwen en je eigen vervoer moet vinden, zijn er veel bedrijven in Las Vegas die limousines, luxe en sportwagenverhuur aanbieden. Zeker als je dit boekt in combinatie met een casino bezoek zo kan je misschien je bruiloft terugverdienen bij een gokje op de gokkasten
Lees tip:  Meest geschikte auto’s voor cartuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *